Despre noi

O echipă tânără și plină de energie, cu membri competenți, eficienți și proactivi, care este atestată de rezultatele obținute până în prezent.

 • Activitatea noastră

 • Ne-am început activitatea clădindu-ne experiența pe o fundație trainică creată de o mentalitate sănătoasă și cunoștințe diversificate. Implicarea ridicată, nivelul înalt de profesionalism și respectul pentru muncă au conturat o evoluție exponențială a societății noastre. Astfel, am implementat cu succes numeroase proiecte în toate regiunile de dezvoltare ale României care ne-au creionat cartea de vizită și ne-au consolidat poziția pe piața din acest domeniu. Cel mai important rezultat rămâne totuși satisfacția beneficiarilor și răspândirea impresiilor lor în mediul în care ne desfășurăm activitatea și ne folosim competența.

 • Echipa noastră

 • Pentru a afla mai multe informații cu privire la componența echipei, experiența și studiile membrilor ei accesați pagina alocată nouă pe site-ul ADR Vest la butonul de mai jos.

  Vezi pagina

Programe

Principalele programe unde societatea și-a constituit portofoliul sunt:

 • POS CCE

  POS CCE

  Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice

 • PNDR

  PNDR

  Programul Național de Dezvoltare Rurală

 • POR

  POR

  Programul Operațional Regional

 • AIPPIMM

  AIPPIMM

  Programe prin Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii

Pentru mai multe informații despre oricare dintre programele prezentate,
vă rugăm accesați butonul de mai jos.

Cere informații
 • De ce noi?

 • Ne asumăm responsabilitatea proiectelor de la început până la finalizarea cu succes a implementării și asigurăm un pachet complet de servicii.

  Serviciile oferite de firmă sunt personalizate și individualizate. Oferim un pachet complet de servicii în management, consultanță în afaceri și proiectare.

  Serviciile oferite respectă principiul eficienței și eficacității economice în sensul în care asigură obținerea rezultatului preconizat – implementarea cu succes a proiectului de investiții, cu diminuarea riscurilor și utilizarea corectă a resurselor umane, informaționale, materiale, financiare și de timp avute la dispoziție. Performanța este oferită și de echipa care implică cei mai buni specialiști, pentru creșterea afacerilor și a marjei de profit.

  Misiunea noastră este susţinerea dezvoltării mediului de afaceri prin atragerea de finanţări nerambursabile pentru cât mai multe societăţi şi organizaţii.

TOP